UA-50457385-1

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τι εστί νομαδική μελισσοκομία?


Ορισμοί

Νομαδική Μελισσοκομία: Η ανθρώπινη δραστηριότητα κατά την οποία ένα φαινομενικά (και μόνο) λογικό άτομο φορτώνει 3 μελίσσια μέσα (μέσα!!!!) στο αμάξι του, σε άσχημες καιρικές συνθήκες, κατά την διάρκεια της νύχτας, και τα μεταφέρει 150 χιλιόμετρα μακριά, και τρεις ώρες δρόμο (και τόσο για επιστροφή), για να τα τοποθετήσει ως δείκτες – σημάδια σε ένα μέρος που θα δώσει σε ενάμιση μήνα από την στιγμή που τα μετέφερε, και όλο το παραπάνω το θεωρεί λογική συμπεριφορά.

Νομάδας Μελισσοκόμος: Ο φαινομενικά (και μόνο) λογικός άνθρωπός που όμως είναι αρκετά τρελός στην πραγματικότητα για να κάνει όλα τα παραπάνω γιατί κάτι δεν του ακούστηκε καλά, δεν του έκατσε καλά σαν σκέψη, είχε ένα παράξενο ένστικτο, κάτι του έκανε κλικ μέσα στο μυαλό του, κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. έχοντας ένα ελαφρό μειδίαμα στα χείλη και μια απόκοσμη λάμψη στα μάτια! Και όλα τα παραπάνω θεωρεί ότι αποτελούν φυσιολογική συμπεριφορά  για ένα λογικό άτομο!

Σταθερή Μελισσοκομία: Η ανθρώπινη δραστηριότητα κατά την οποία ένα φαινομενικά (και μόνο) τρελό άτομο δεν φορτώνει 3 μελίσσια μέσα (μέσα!!!!) στο αμάξι του, σε άσχημες καιρικές συνθήκες, κατά την διάρκεια της νύχτας, και τα μεταφέρει 150 χιλιόμετρα μακριά, και τρεις ώρες δρόμο (και τόσο για επιστροφή), για να τα τοποθετήσει ως δείκτες – σημάδια σε ένα μέρος που θα δώσει σε ενάμιση μήνα από την στιγμή που τα μετέφερε, και όλο το παραπάνω το θεωρεί παρανοϊκή συμπεριφορά.

Σταθερός Μελισσοκόμος: Ο φαινομενικά (και μόνο) τρελός άνθρωπός που είναι όμως αρκετά λογικός στην πραγματικότητα για να μην κάνει όλα τα παραπάνω (βλέπε νομαδική μελισσοκομία) ακολουθώντας μόνο την ορθή σκέψη, και δρώντας με αυτοσυγκράτηση έχοντας πλήρη γνώση του κινδύνου αποφεύγει τα ρίσκα των μετακινήσεων. Και όλα τα παραπάνω θεωρεί ότι αποτελούν φυσιολογική συμπεριφορά για ένα τρελό άτομο!

 Έτσι έτσι για να έχουμε μια καθαρή γνώση των ορισμών για να μην μπερδεύουμε ορισμένα πράγματα χα χα χα. 




Λάζαρος Μότσανος
Σοχός 28/6/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου