UA-50457385-1

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Καλώς το και το δεύτερο μέλι της χρονιάς



 Λίγο πριν από το πρώτο μεγάλο στοίχημα της χρονιάς (τοποθέτηση στο πρώτο χέρι του πεύκου) ήρθε και η ώρα για να βγει από τα δοχεία ωρίμανσης και το δεύτερο μέλι της χρονιάς.

 ‘Ένα υπέροχο και λαμπερό ανθόμελο από ακακία, αγριορίγανη, τριφύλλι, ηλίανθο και λυγαριά, γεμάτο με φρουκτόδεις γεύσεις που σαν ορμητική πλημμύρα κατακλύζουν τον ουρανίσκο σε κάθε σταγόνα του. Ένα απαλό και εύγευστο μέλι, γέννημα των ανθοφοριών των κάμπων και της πλούσιας άγριας χλωρίδας της Μακεδονίας.

 Μέλι που έχει φανατικότατους καταναλωτές και των οποίων τις επιθυμίες και προτιμήσεις τους προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε με τοποθετήσεις σε πολλαπλές ανθοφορίες, που θα μας δώσουν αυτό το μοναδικό ανθόμελο. Και όπως και πέρσι έτσι και φέτος αυτές οι τοποθετήσεις στάθηκαν ικανές να μας δώσουν μια ικανοποιητική ποσότητα αυτού του θαυμάσιου μελιού, η οποία οριακά θα ικανοποιήσει την διαρκώς αυξημένη ζήτηση που έχουμε για αυτό το μέλι.

 Ένα μέλι που θα αποτελέσει μέρος της παλέτας μελιών που παράγουμε (Βελανιδόμελο, Ανθόμελο, Πευκόμελο) και θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και προτίμηση που έχουν οι πελάτες που μας εμπιστεύονται και προτιμούν τα μέλια μας χρονιά με την χρονιά. Αλλά θα φέρει και ακόμα περισσότερο κόσμο στο να γνωρίσει τον καθημερινό μας αγώνα για να παράγουμε αυτά τα μέλια, καθώς και την πανδαισία των γεύσεων και αρωμάτων που διαθέτουν στο έπακρο αυτά τα γευστικότατα προϊόντα των μελισσών μας.

 Το ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο των μελιών μας συνεχίζεται με το επόμενο στοίχημα – τοποθέτηση των μελισσιών μας, και σας περιμένουμε όλους σας στο να συμμετέχετε μαζί μας σε αυτό.

 Μέχρι τον επόμενο τρύγο……

 Adios Amigos Locos








Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 12/8/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου